Urbán Luca

Hello Agency
Creative and Marketing Director
#
Kreatív
#
marketing
#
kommunikáció
#
social media
#
rendezvényszervezés
#
stratégia
#
brandépítés
#
smallbusiness
#
vizuális és digitális szemléletmód

Pantone színek kavalkádja, egyenesen görbülő vonalak, rímelő copyk, stratégiai brainstormingok illata, papírok ASMR-es susogása, elégedett ügyfelek bújtatott mosolyai... Hmm, a mindennapok szépségei.

Szerencsésnek tartom magam, hiszen több mint 10 év ügynökségi és ügyféloldali tapasztalatom során rengeteg hihetetlen márkával dolgozhattam már együtt. Kreatív vezetőként pedig mindezt csapatban is élvezhetem! Ügynökségünk mára már full service agencyként működik, ahol a legvadabb kreatív kampányoktól kezdve, az online és offline média zegzugos megoldásain át, egészen a többezer fős színvonalas eseményekig szervezünk, tervezünk, forgatunk és megoldunk. A lényeg, hogy sosem unatkozunk! Kíváncsi természetemnek hála pedig a folyamatos tanulás és fejlődés mantrázója vagyok, így magamat is próbálom minden nap új ötletekkel, side projektekkel motiválni (például egy saját kis kézműves vállalkozással).

És hogy mi inspirál engem? Egyszerű: a hihetetlen új gondolatok, vélemények, megoldások, amelyek akkor jönnek létre, amikor végre az ötletek szabadon áramlanak és egy elképesztő creative flow jön létre.  

Miben tudok segíteni?

Ha segítség kell a jelenlegi hazai és nemzetközi ügynökségi élet útvesztőiben való eligazodáshoz, a kreatív és kommunikációs szakmák jobb megismerésében, vagy akár bepillantást nyernél egy full-service ügynökség életébe és mindennapjaiba, akkor mentorként ezekben már biztosan számíthatsz támogatásomra!kitűzésében, a gyakorlati vagy első munkahely megtalálásában, önéletrajz írásban, interjú gyakorlásban.