Szerepi Szabolcs

Etyeki Kúria Borászat
cégvezető
#
borturizmus
#
gasztronómia
#
cégvezetés
#
management
#
tanácsadás

Nagyszüleimmel eltöltött balatoni nyaraim megerősítették vonzódásomat a turisztika irányába, így már tízéves korom környékén éreztem, hogy a családom által „kínált” erdőmérnöki karrier helyett valami más vonz; az utazás, a turisztika, a hotelek, a vendéglátás, és az ezekhez kapcsolódó marketing világa. Hazai tanulmányaim egyévtizedes floridai tanulással-, munkával-, és élettapasztalatokkal váltak teljessé, mely megtapasztalások szöges ellentétjei voltak az itthon látottaknak, tanultaknak, ellenben az amerikai vendégközpontú gondolkodás elsajátítása egyáltalán nem okozott problémát, sőt, azóta is meghatározza életemet a vendégélmény folyamatos fejlesztése.

Magyarország határain túl is rengeteg lehetőségem volt megtapasztalni, hogy eltérő kultúrák hogyan látnak vendégül, hogyan gondolkoznak turisztikáról, legyen az a Karib-térség, vagy Kréta szigetének egy kicsiny tavernája pár asztallal. Részt vettem a legnagyobb óceánjáró hajók vendéglátásának szervezési-, és irányítási munkáiban, ahogyan ötcsillagos hotel Michelin ajánlással rendelkező vendéglátásának vezetésében is. Jelenleg, - a minőségén túl - az innovációiról is elismert Etyeki Kúria borászat turisztikai üzletágának-, és marketingjének fejlesztésén, irányításán dolgozom.

Miben tudok segíteni?

Munka-, és élettapasztalatom átadása mellett a hozzád leginkább illő szakirány megkeresésében, továbbá gondolkodásod pozitív, innovatív irányba való fejlesztésével. Mindezek mellett bemutatom egy nemzetközileg sikeres borászat - üzleti - életét, mely a borászati tevékenységén túl dinamikusan növekvő turisztikai üzletággal is rendelkezik.