Szerepi Szabolcs

Etyeki Kúria Borászat
cégvezető
#
borturizmus
#
cégvezetés
#
management
#
tanácsadás
#
marketing

Nagyszüleimmel eltöltött balatoni nyaraim megerősítették vonzódásomat a turisztika irányába, így már kisgyermekként éreztem, hogy a családom által „kínált” erdőmérnöki karrier helyett valami más vonz; az utazás,a turisztika, a hotelek, a vendéglátás, és az ezekhez kapcsolódó marketing világa. Hazai tanulmányaim évtizedes floridai tanulással-, munkával-, és élettapasztalatokkal váltak erősebbé. Az amerikai vendégközpontú gondolkodás elsajátítása egyáltalán nem okozott problémát; azóta is meghatározza életemet.

Magyarország határain túl is rengeteg lehetőségem volt megtapasztalni, hogy eltérő kultúrák hogyan gondolkoznak turisztikáról, marketingről, ezek fejlesztéséről; legyen az a Karib-térség luxushoteljei, vagy Kréta szigetének kicsiny, családi hoteljei, tavernái. Részt vettem a legnagyobb óceánjáró hajók vendéglátásának szervezési-, és irányítási munkáiban, ahogy Michelin ajánlással rendelkező ötcsillagos hotel vezetésében is. Jelenleg az innovációiról is elismert Etyeki Kúria borászat (Magyarország Legszebb Birtoka 2022 díj, Turizmus Business Excellence 2023 díj) turizmus üzletágának fejlesztésén, irányításán dolgozom.

Miben tudok segíteni?

Munka-, és élettapasztalatom átadása mellett a hozzád leginkább illő szakirány megkeresésében, továbbá gondolkodásod pozitív, innovatív irányba való fejlesztésével. Mindezek mellett bemutatom egy nemzetközileg sikeres borászat üzleti életét, mely a borászati tevékenységén túl dinamikusan fejlődő turisztikai üzletággal is rendelkezik.