Pólik László

Danubius Hotel Helia
Üzemeltetési vezető
#
szálloda
#
rendezvényszervezés
#
értékesítés

A gimnázium után a jogi pályára készültem. De szüleim (semmi közük nincs a turizmushoz/vendéglátáshoz) elküldtek egy idegenforgalmi technikumba, hogy azért kezdjek valamit magammal addig is, amíg felkészülök a felvételire. Én annyira komolyan vettem ezt az iskolát, hogy nagyban köszönhetően egy tanáromnak is (etikett és protokoll, rendezvényszervezés) az első év végén már tudtam nem akarok a jogra menni, engem a turizmus, azon belül is a rendezvényszervezés érdekel.  Ezzel szeretnék foglalkozni!

Ez a vágyam szakmai pályafutásom első állomásán, a Hilton Budapest rendezvény részlegén egyből teljesült is. A Hilton Budapest abból a szempontból is az egyik meghatározó munkahely volt az életemben, hogy itt megadták a lehetőséget arra, hogy tanuljak és számos területen kipróbálhassam magam. Továbbá máig tartó, jó emberi kapcsolatokkal gazdagodtam.

A másik munkahely, mely komoly hatással volt rám az a Special Effects International, ahol többek között megtapasztalhattam milyen egy kis cégben dolgozni és látni azt fejlődni, valamint mennyire más a működése egy kis vállalkozásnak, mint egy nagy multinak.

Szakmai utam során tapasztalatot szereztem értékesítés, rendezvényszervezés és F&B területen, valamint volt lehetőségem trénerként is kipróbálni magam. Ez annyira megtetszett, hogy elvégeztem egy tréner képzőt, majd később coach képesítést is szereztem.

Miben tudok segíteni?

Megtalálni a benned lévő tehetséget, tudást, képességeket. Tudást, tapasztalatot megosztani szállodai üzemeltetés, értékesítés / MICE értékesítés, szállodai rendezvények szervezése / lebonyolítása területéről. Vezetői készségeket bemutatni. Megmutatni milyen változni / változtatni.