Opitzer Ágnes

Hungexpo
Vendégrendezvény értékesítési igazgató
#
nőivezető
#
rendezvény
#
értékesítés

Turizmus és szálloda menedzsment szakon végeztem, és már a középiskolában biztos voltam benne, hogy nemzetközi környezetben szeretnék dolgozni, talán a szállodaipar vonzott a legjobban. Lassan 20 éve dolgozom a turizmusban, ez idő alatt tapasztalatot gyűjtöttem a szállodaiparban, majd a giga rendezvények világában. 2010 óta vagyok a Hungexpo-nál, ahol a vendégrendezvény értékesítési csapat felépülésének, fejlődésének lehetek a részese szinte az első perctől kezdve. Tevékenykedtem projekt managerként is, így megtapasztalva egy-egy nemzetközi rendezvény lebonyolításának minden mozzanatát.

2018 óta vezetem én az értékesítési csapatot, mely időközben új tevékenységgel, a filmstúdió üzletággal is bővült. Valamint a 2021-ben elkészült kongresszusi központtal rengeteg új, izgalmas lehetőséget nyit az értékesítésben, és biztosítja, hogy Budapest és a Hungexpo a top kongresszusi desztinációk és helyszínek közé kerüljön nemzetközi szinten.

A sokszínű és izgalmas munka mellett 3 kis gyermekem van, így az időbeosztás, work-life balance területén is tapasztalatot szerzek nap mint nap.

Miben tudok segíteni?

Hogy megtaláld, melyik munka illik hozzád a turizmuson belül. Hogy hogyan tervezd és építsd a karrieredet, úgy hogy a magánéleted és a munka harmóniában legyen. Hogy hogyan légy jelen a social mediában vagy akár hogyan oszd be az idődet, hogy hatékony, de alapos legyél. Betekintést tudok nyújtani magyarország legnagyobb kongresszusi helyszínének mindennapi munkájába, különös tekintettel a rendezvényhelyszín értékesítési részleg stratégia építésébe, a termék nemzetközi pozicionálásába, nemzetközi és persze a hazai kapcsolatok felépítésébe.