Nemesvölgyi Attila

Babka Budapest
tulajdonos
Babka Deli
tulajdonos
#
vendéglátás
#
étterem
#
deli

Tanult vendéglős vagyok, ez a szenvedélyem és egyben hivatásom 16 éves korom óta. Szakterületem az új, a vendégek által szeretett, lokális törzshelyek és brandek létrehozása, és ehhez kapcsolódóan a vendégélmény megteremtése. Ilyen volt az első nagy, önálló projektem, az újlipótvárosi Sarki Fűszeres, amely a maga nemében műfajteremtő volt, majd a jelenlegi éttermem, a Babka Budapest és kistestvére, a Babka Deli. Vallom, hogy az a vendéglős lesz igazán sikeres, aki nem csak egy terméket ad el, hanem hozzáadott értéket, világszemléletet, értékrendet és élményt is. 

Meggyőződésem, hogy a trendi, modern, újító szemlélet mellé érdemes integrálni a klasszikus, hagyományos, szakmai alapokon nyugvó vendéglátást is, attól elegánsabb és stabilabb lesz, amit csinálunk. Az érthető, szerethető, befogadható vendéglátás a jövőképem.

Miben tudok segíteni?

Hogyan találjuk meg a vendéglátásban a szenvedélyünket és motivációnkat, a saját habitusunkhoz leginkább közel álló műfajt, szakterületet, üzleti koncepciót. Éttermi branding, munkatársak motiválása, hálózatépítés.