Kenderesy Nadin

Eventrend Group
központi ügyfélkapcsolati igazgató
#
rendezvény
#
nőivezető

Több, mint 20 éve vagyok aktív és lelkes szereplője a hazai turisztikai szektornak. Eddigi pályafutásom minden percét élveztem: huszonévesen már kommunikációs igazgatóként vezettem csapatot a turisztikai marketing szervezetben, képviseltem Magyarországot egy nemzetközi „women leadership” programban, mondtam beszédet a berlini, valamint a washingtoni nagykövetségeken, szerveztem sajtótájékoztatót Londonban, fogattam országimázsfilmet Tony Curtis-szel, és sorolhatnám még. A Turizmus Kft. pr&rendezvény igazgatójaként 10 éven át voltam az egyik főszervezője olyan ismert turisztikai eseményeknek, mint a Turizmus Évadnyitó Gála, a MICE Business Day vagy a Business Excellence Díjátadó Fogadás. Illetve megálmodója és megalkotója olyan új, virtuális rendezvénynek, mint a Turizmus Café. Turisztikai kommunikációs ügynökségünk, a PR in Hungary Kft. szakmai vezetőjeként számos nemzetközi ügyfél részére végeztünk teljeskörű turisztikai marketing és PR tevékenységet. 2022 januárjában a szlovén Kongres magazin nemzetközi szavazásának eredményeként első helyezést értem el „Top Meeting Innovator” kategóriában. 

Fontos küldetésemnek tartom, hogy minél több női vezető legyen, ezért a Menedzserszövetség felkérésére részt vettem a „Legyen divat a női vezető” kampányában. Szakmai pályafutásom legújabb állomásaként, jelenleg Magyarország egyik vezető vendéglátóhely- és rendezvényhelyszín üzemeltető cégének, az Eventrend Group-nak a központi ügyfélkapcsolati igazgatójaként felelek azért, hogy minél több elégedett ügyfél forduljon meg a cégcsoport egyes helyszínein.

Miben tudok segíteni?

Ha érdekel, hogy hogyan érdemes kommunikálni a turisztikai szakmával / milyen tendert kell írni ahhoz, hogy megnyerj egy nemzetközi ügyfelet / hogy milyen feladatokkal jár egy nemzetközi turisztikai brand magyarországi PR kommunikációjának megszervezése / ha kíváncsi vagy, hogy hogyan, milyen eszközökkel lehet megnyerni és megtartani egy ügyfelet – akkor fordulj hozzám bizalommal 😊