Henyecz Krisztina

T-Day
Kommunikációs tanácsadó
Turisztikai tanácsadó
#
marketing
#
kommunikáció
#
stratégia
#
branding

Diákként több izgalmas terület is vonzott – jogi, pszichológiai, turisztikai -, de azt egészen biztosan tudtam, hogy olyan területen szeretnék dolgozni, ahol emberekkel foglalkozhatok és az általam végzett tevékenység kapcsán – akár egyéni, vagy akár társadalmi szinten – pozitív és szemmel látható változást érhetek el.

Közel 20 éves tapasztalattal, turizmus -vendéglátás - közgazdász diplomával, marketingkommunikációs végzettséggel elmondhatom, hogy a turizmus az az iparág, ahol kamatoztatni lehet a jogi és pszichológiai vénát is. Egyszerre teszünk a vendégekért, a szolgáltatókért, és munkánkkal hozzájárulunk az iparág fejlődéséhez.

A turizmus állami irányításában 6 éve dolgozom, ennek köszönhetően betekintést nyertem a turizmusfejlesztés különböző területeibe és az ahhoz kapcsolódó hol szárazabb (pl.: szabályozás), hol színesebb és izgalmasabb (brand, marketing, kommunikáció, kampányok) feladatokba. Ezt megelőzően marketing és PR menedzserként képviseltem budapesti és vidéki, négy és ötcsillagos, konferencia és wellness-szállodákat. Pályafutásom során volt lehetőségem külső stratégaként is feladatot vállalni – nem kizárólagosan csak – turizmushoz kapcsolódó területeken. A turizmust és a kommunikációt hivatásomnak tekintem, nagy szakmai elhivatottsággal dolgozom. Alkotó stratégának és lendületes operatív vezetőnek tartom magam. A tehetséggondozás, illetve egy fejlesztő közeghez való tartozás fontos része a mindennapjaimnak. 

Miben tudok segíteni?

Leginkább a személyes és szakmai célok tisztázásában, önéletrajzod megírásban, LinkedIn profilod felépítésében, gyakorlati munkahelyed megtalálásában, de ha szeretnéd, felkészítelek az interjúkra is. Mivel fő területem a kommunikáció és a projektmenedzsment, ezért fordulhatsz hozzám turisztikai PR-rel, marketingkommunikációval, brandépítéssel kapcsolatos kérdésekkel, vagy akár employer brandinngel is, de szívesen megosztom Veled azt is, hogyan kell egy szálloda megvalósíthatósági tanulmányának sales és marketing részét felépíteni.