Galla Gergő

Barceló Budapest
szállodaigazgató
#
szálloda
#
vendég
#
vezetőiszemlélet

A szálloda szakmát még gyerekként kezdtem el, majd 30 évvel ezelőtt, amikor 16 éves koromban nyári munkaként a Hyatt (mai Sofitel) szálloda végeláthatatlan folyosóit porszívóztam. Itt ismerkedtem meg az 5 csillagos szállodai légkörrel, ami szerelem volt első látásra. Szerencsére a választásban mindkét szülőm támogatott, akik ebben az időben szintén a szállodaiparban tevékenykedtek. A vendéglátóipari főiskola elvégzése alatt Frankfurtban, Bécsben és Londonban szereztem szakmai tapasztalatot, hogy diplomámmal a kezemben a Hilton Budapest szállodában kezdhessek el dolgozni a rendezvényszervezés részlegen. Az ezt követő több, mint 10 évben bejártam szinte a teljes szállodai szamárlétrát, dolgoztam éttermi, rendezvény és értékesítés területen, Budapesten és vidéken egyaránt, főleg 5 csillagos szállodákban, innen is ered a minőség és maximalizmus iránti elköteleződésem. Rövid kitérőt tettem, és családi vállalkozásként részt vettem a Riverride városnéző túra elindításában, ahol a cégalapítás és cégvezetés nehézségeivel is megismerkedhettem. A szívem, és egy lehetőség azonban visszahúzott a szállodaiparba, ekkor kaptam meg első szállodaigazgatói feladatomat, egy 50 szobás butik szálloda élére kerültem. 

Jelenleg, majd 10 év szállodaigazgatói tapasztalattal, a Barceló Budapest szállodát vezetem, már 3 éve, így volt szerencsém szállodát nyitni, zárni, üzemszünetet és válságot menedzselni, és nem utolsó sorban a szegmensünkben piacvezetővé válni. A hobbim a szakmám, feleségemmel szenvedélyünk az utazás, új helyek megismerése, és persze tanulás a többi szállodástól.

Miben tudok segíteni?

Segíteni tudok egy szálloda működésének megismerésében, egy szállodai karrier út bemutatásában, a szállodaipar szépségeinek és nehézségeinek a felvázolásában, a gyakorlati tanulási lehetőségében és a karriered elindításában.