Galambos-Parti Regina

Bakancslista Magyarország
CEO & Founder
Etyeki Kúria Borgazdaság
Marketing tanácsadó
#
luxusszálloda
#
szállásmarketing
#
desztináció marketing

Közgazdász diplomámat idegenforgalom és szálloda területén szereztem, szenvedélyem a turizmus. Több, mint 12 éve dolgozom turisztikai, szállodaipari szektorban. Fontos számomra a szolgáltatásközpontú hozzáállás, a folyamatos megújulás és a csapatmunka. Büszkeség számomra, hogy a Tripadvisor utazói által a világ legjobb szállodájának választott* Aria Hotel Budapest luxusszálloda, és a hozzá kapcsolódó High Note SkyBar és Harmony Spa Budapest nyitó csapattagjaként segíthetem az online és offline kommunikációt, márkaépítést, kreatív tartalomkészítést.

2020 tavaszán indítottam el a Bakancslista Magyarország Instagram oldalamat, amely valódi élményekre építve, a hazai turizmus minőségi aspektusait mutatja be utazási élményeken, helyszíneken, szálláshelyeken keresztül. Tapasztalataimat felhasználva kommunikációs tanácsadóként segítem turisztikai partnereimet.  A Csodás Magyarország együttműködő partnereként több hazai bakancslistás utazási élményt volt alkalmam bemutatni.

Miben tudok segíteni?

Turisztikai marketingkommunikáció, brandépítés, kreatív tartalomkészítés, influencer marketing, turisztikai PR, szakmai gyakorlati hely megtalálása.