Duca Andrea

HD Group Kommunikációs Ügynökség
ügyvezető partner
Microcosmos Events DMC
ügyvezető partner
#
marketingügynökség
#
rendezvénymarketing
#
kommunikáció

Közel 20 éve foglalkozom rendezvényszervezéssel, eközben a terület átkerült a szórakoztatóiparból a kommunikációs szektorba és szerves része lett a turisztikai szektornak is. Ügynökségünk a HD Group, melynek új tagja az egyik legjelentősebb magyar DMC, a Microcosmos Events közel 50 kollégát foglalkoztat, akik nagy része az event divízióban dolgozik. Főbb ügyfeleink, akik révén az elmúlt 5 évben 16 országban dolgoztunk: MOL Group, Magyar Telekom, Aldi, Mastercard, Toyota, Lexus. A csapat másik fele kommunikációs feladatokat lát el, ezen belül is erős az online kommunikációs divíziónk.

Rajongok a gasztronómiáért, nemrég  szakács- szakiskolát végeztem. Sommelier szinten foglalkozom a borokkal és az utazást nem csak pihenésnek, hanem a legfontosabb inspiráció forrásomnak tekintem. Eredeti végzettségem közgazdász-szociológus, hét nyelven beszélek, rendszeres óraadó tanár vagyok Rendezvényszervezés témában a METU-n és a BGE-n és idéntől a Magyar Turizmus Akadémián.

Miben tudok segíteni?

Rendezvényszervezés, Kommunikáció, Márkaépítés, Vállalkozás indítás és üzemeltetés, DMC terület, Gyakorlati hely megtalálása