Darai-Nagy Judith

Smart Travel
Managing Director
#
utazásiiroda
#
vállalkozás
#
csoportosutak

10 évvel ezelőtti alapításunkkor a Smart nevet választottam ami azóta is minden nap kötelez, hogy szakmailag és emberileg is hiteles legyek. Két nép kultúrájába születtem bele, ezért folyamatosan utaztunk, családunk ezer kilométereket átívelő állomásaira. Édesanyám munkája miatt is mindig úton volt, gyermekként a hiányát ösztönösen előnyre fordítottam és faltam az útikönyveket, hogy gondolatban én is ott legyek ahol ő. Tíz évesen míg más verseket szavalt, én az Égei tenger szigetcsoportjait soroltam domborzati elemeivel. Később utazási irodás társasjátékot fejlesztettem a megtanult célpontokkal, amit rokonokon, szomszédokon teszteltem, szépen rajzolt repülőjeggyel jutalmazva őket. Ezért hiszek az álmokban, mert erősen motiválnak bennünket, a megfelelő irányba hajtanak és kitartásra ösztönöznek a várakozásban, a hosszú tanulási folyamatokban. 

Sokunk pályája már gyermekkorban kirajzolódik, de az én életemben is voltak olyan inspiráló példaképek, támogató tanárok, sorsfordító találkozások, ami miatt megvalósulhatott az a pillanat, amikor a frissen festett belvárosi irodámban 20 évvel később kinyomtattam az első jegyet, amivel utasaim valóban felszálltak egy Chicagóba tartó járatra. És én azóta is ebben az izgalomban élek, hogy megszervezhetem emberek, csoportok nyaralását, kalandját, üzleti utazásait. Ha elfáradok, csak a biztos módszert választom a megújulásra: utazok!

Miben tudok segíteni?

Hogyan lehetsz kitartó álmaid elérésében. Hogyan élvezd a tanulás folyamatát és vizualizáld a jövőképed. Milyen ütemben haladj a cél felé és, ha nincs még igazi célod hogyan találd meg a hozzád illő álmot.