Bosznai Károly

Felix Kitchen&Bar
értékesítési igazgató
T-DAY
alapító, tulajdonos
#
Tday
#
rendezvény
#
F1
#
szálloda

Már gyerekkoromban „rabul ejtett” a vendéglátás világa. Tanulmányaim alatt, majd azt követően is több országban (Németország, Svájc, Törökország) volt lehetőségem tapasztalatokat szerezni a turizmus különböző területein. Hazatérve több utazási iroda értékesítési és marketing feladatait láttam el, majd megadatott a lehetőség, hogy részt vehettem a Symbol Budapest piacra vezetésében, illetve több éttermi egység beindításában, valamint több száz rendezvény megvalósításában. Itt fogalmazódott meg a T-DAY gondolata, ami 2010 óta a turisztikai szakma ismert találkozóhelye. A Buddha-Bar Hotel Budapest csapatához a tulajdonosok felkérésére volt szerencsém csatlakozni, mint rendezvényigazgató. A kollégáimmal itt is számos és nemzetközi szinten is emlékezetes eseményt és rendezvényt valósítottunk meg, amelyek közül is kiemelkedtek a F-1 hétvégi rendezvények. A Hungexpo értékesítési és szponzorációs igazgatójaként tett két és fél éves kitérőt követően 2021. év végén ismét „hazatértem” a vendéglátás és a rendezvényszervezés világába, mint a Felix Kitchen & Bar értékesítési igazgatója. 

Szenvedélyem a szakmám, illetve a családom. Gyönyörű feleségemnek három fantasztikus fiúgyermeket köszönhetek. „Számomra minden egyes rendezvény egy alkotási lehetőség a kollégákkal, ahol olyan kiváltságos helyzetben vagyunk, hogy akár egy életre szóló élményt adhatunk a Vendégeinknek vagy éppen üzleti lehetőségeket a Partnereinknek.

Miben tudok segíteni?

Örömmel segítek azon hallgatóknak, akik elkötelezettek és egy gyakorlat alapú betekintést szeretnének a vendéglátás és a rendezvények világába.