Békefi Anna

Magyar Kongresszusi Iroda
ügyvezető igazgató
#
rendezvény
#
nemzetközikonferencia
#
üzletirendezvény

Gimnazistaként már turistacsoportokat vezettem az Operaházban, egyetemi éveim alatt pedig be- és kiutaztató irodáknak vállaltam idegenvezetést. Az egyetemi évek után az Esernyős Óbudai Kulturális, Turisztikai és Információs Pont Nonprofit Kft. ügyvezetőjeként a kávézó-coworking iroda-kortárs galéria multifunkciós tér üzemeltetése volt az inspiráló kihívás, az Óbudai Turisztikai Egyesület elnökeként pedig egy városrész turisztikai pozícionálása. A kerület képviselőjeként részt vettem a Fővárosi Turisztikai Kerekasztal munkájában. Szeretem a kreatív termékfejlesztési projekteket, egyik legkedvesebb munkám a BalatonBike365 tematikus kerékpárúthálózat kialakításában való részvétel volt. Egyetemista korom óta turisztikai vállalkozó vagyok, utazásszervező csapatom kulturális utakat kínál Anima Travel néven. A Magyar Utazási Irodák Szövetségének bizottsági tagjaként kiemelten fontos számomra a fenntartható turizmus ösztönzése. 2020 tavaszától a Magyar Kongresszusi Iroda ügyvezető igazgatójaként tevékenykedek. Célom egy olyan szervezet felépítése, amely kiváló szakemberekkel és megfelelő erőforrásokkal, a hosszú távú nemzetstratégiai irányelvekkel összhangban, Európa élvonalában teljesít. 

Szívügyem, hogy a hazai konferencia és üzleti rendezvényipar mindinkább fenntarthatósági stratégia, sőt regeneratív megoldások mentén működjön. Azt vallom, hogy a munka öröm és szolgálat, a jövő az emberközpontú, háromdimenziós gazdaság. A tehetséggondozás, oktatás mindig is társadalmi munkáim része, a saját munkaerőképzés pedig fontos eleme volt a vállalkozói mindennapjaimnak. Életemet végigkíséri a gyermekekhez és fejlődő országokhoz kötődő önkéntesség.

Miben tudok segíteni?

Bármilyen kérdés esetén fordulj hozzám bizalommal, örömmel segítek nemzetközi konferenciák, üzleti rendezvények témájában.