Bánhalmi Kata

Skilltrade, Skillcom
cégvezető
Piqniq Budapest
alapító
#
vállalkozásfejlesztés
#
koncepciótervezés
#
marketingkommunikáció
#
márkaépítés
#
gasztronómia
#
vendéglátás
#
edukáció

A saját vállalkozásom építését közel 10 év kommunikációs vezetői tapasztalat előzte meg olyan kimagaslóan izgalmas cégeknél, mint a közlekedésszervező (és akkor épülő) BKK - Budapesti Közlekedési Központ, illetve a hazai kreatívipar és a startup ökoszisztéma fejlesztéséért felelős Design Terminál. A város és a vállalkozások fejlesztésének, illetve a komplex rendszerek építésének szeretete ebben az időszakban vált szerves részévé a szakmai identitásomnak. Hosszú folyamat eredményeként 2016-ban eldöntöttem, hogy a családi cégünk építésén keresztül a gasztronómiával és a vendéglátóipari vállalkozásokkal kezdek el foglalkozni. Ma a Skill Trade konyhatechnológiai projektmenedzsment cég üzletfejlesztési vezetője vagyok, mellette 2018-ban két új céget indítottam társaimmal a gasztronómia területén, a Skillcom márkaépítéssel foglalkozó ügynökséget, illetve a Piqniq Budapest névre hallgató gasztroedukációs közösséget. 

A Piqniq Budapest 2021-ben elnyerte a Dreher Sörgyárak Élesztő-díját. A vendéglátóhelyek mellett ügyfeleim között szerepelnek hazai és nemzetközi termékgyártó cégek, illetve olyan oktatási intézmények, mint a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem, illetve a Mastercard, akikkel közösen 2020-ban egy digitális kampány keretében 100 hazai gasztrovállalkozás megküzdési stratégiáját mutattuk be a pandémia első, illetve második hulláma alatt.

Miben tudok segíteni?

Komplex kép a hazai gasztronómiai szektorról (konyhatechnológiától termékfejlesztésen át a márkaépítésig). Koncepciótervezés jelentősége a márkaépítésben. Értékesítés, projektmenedzsment, marketingkommunikáció, PR, rendezvényszervezés. Egyéni fejlődés szerepe a karrierúton.