Vitális Lilla

gasztroblogger
Street Kitchen
tartalomgyártó
#
gasztronómia
#
receptfejlesztés
#
receptkönyvek

Vitális Lilla vagyok, jelenleg a Street Kitchen gasztro oldalnál tartalomgyártó, recept fejlesztő, receptes könyv- és magazin készítő. Bár nagyon általánosan hangzik, de engem egész életemben a főzés tett boldoggá és adott olyan kihívásokat, amit a mai napig nem tudok megunni. Ez abból is látszik, hogy agrár diplomám van. A szabadidőmben sokat foglalkozom tartalom gyártással, éttermeknek segítek a receptúrák, ételek kialakításában, és a social media megjelenéseikben. Amikor csak tudok, keresem az új helyeket és bemutatom, írok róluk az oldalamon. 

Sok részébe belekóstoltam a gasztronómiának, vendéglátásnak, mondhatni végigjártam a ranglétrát: voltam már étteremben hostess, szakács, gyorsétteremben kasszás illetve panzióban reggeliztető is.  Amikor csak tudok utazom és rengeteget főzök otthon is.

Miben tudok segíteni?

Minden ami gasztro, énmárka építés és social media! Szerintem mindenkinek van egy olyan út amiben kiteljesedhet, szeretnék a megtalálásban segíteni, legyen az a vendéglátás, tartalomgyártás, social media, stb.