Varga Sára

Socially Budapest
alapító
#
gasztromarketing
#
márkaépítés
#
vállalkozásfejlesztés

A pályaválasztás rendkívül nagy kihívással járt nekem a gimnáziumi évek végén, nem találtam meg az általam elképzelt szakmában a helyem, míg saját vállalkozást nem alapítottam.

Több éves reklámügynökségi munka, kisebb kiégés és egy éves San Sebastian-i kitérő után 8 éve alapítottam meg a Socially-t, ami két szenvedélyem - a marketinget és a gasztronómiát - ötvözi. Kezdetekben leginkább gasztrovállalkozások online jelenlétének újrapozícionálása volt a fő profil, ma már lifestlye szegmensre is kiterjesztett teljeskörű marketing és kommunikációs feladatokat látunk el, egészen az alapoktól is hiszen koncepciófejlesztés, arculat kialakítás is a mindennapi munkánk része. 

Legutóbbi ilyen komplex projektünk a nemrég belvárosban megnyitott Badhanna ázsai étterem volt, de rendszeresen dolgozunk kampány jelleggel is például a Bortársaságnak, illetve évek óta büszke partnerei vagyunk Magyaroszág meghatározó gasztro és lifestyle vállalkozásainak. 

Miben tudok segíteni?

A vállalkozás és a marketing szakma kihívásai és szépségei. Gasztronómia és vendéglátás mai helyzete: kilátások és lehetőségek. Márkaépítés és piaci pozícionálás.