Román-Ruszinkó Szabina

Vantage Deluxe World Travel
Director of quality and regional operations
#
utazásszervezés
#
csoportosutak
#
folyamiturizmus

Családi kötődéseken keresztül gyerekkorom óta életem része a turizmus, már főiskola mellett a japán JTB-nél kezdtem utazásszervezőként – ahonnan nem is volt megállás. Másfél év beutaztatás után céges belföldi rendezvények és külföldi incentive utak szervezésével és értékesítésével foglalkoztam évekig. 2011-ben az amerikai Vantage Travel európai regionális irodájának felépítésében segítettem, és újra beszippantott a nemzetközi környezet: öt kontinensre szervezünk hajós és buszos csoportos utakat amerikai turisták részére, ötcsillagos kategóriában. Négy saját folyami hajónk után 2021-ben elindítottuk az Ocean Explorert, az első saját, 130 fős óceánjáró hajónkat Európából, ami az Amerika keleti-part szériáit követően 2022 februárjában zárta első sikeres Antarktisz szezonját, „90% excellent” vendégelégedettségi rátával.  A nemzetközi termékfejlesztő és operations csapatok vezetése mellett a csoportkísérők kiválasztása és képzése is a felügyeletem alá tartozik. 

Vezetőként hiszem, hogy a szakmánkban az lesz igazán sikeres, aki elhivatott a vendégelégedettség, a színvolnalas szolgáltatások iránt, a problémákat kihívásként éli meg, és nyitott a folyamatos fejlődés, önfejlesztés iránt. Minden egyebet megfelelő tréninggel el lehet érni, és persze egy mentor is hasznos lehet. :)

Miben tudok segíteni?

Megosztom tapasztalataimat a nemzetközi munkakörnyezetről, annak előnyeiről és kihívásairól, az amerikai utazási piacról, remote working és people-menedzsmentről. Segítek megmutatni, hogy mi vár a főiskola padjain kívül a csoportos utak világában: tervezés, szervezés, átszervezés, B-terv, C-terv... Z-terv, megoldás, visszatérő boldog utasok.