Lehotai Zsófia

Qatar Airways
Senior Account Manager
#
légitársaság
#
értékesítés
#
marketing
#
partnerikapcsolatok

Mindig is érdekelt a repülés világa, már a gimnáziumban tudtam hogy ezzel szeretnék foglalkozni, és munka közben utasként is élvezni majd a repülést. Elsőre ez elég nehezen összehozható álomnak tűnt, de a turizmuson belül 26 évvel ezelőtt tudatosan választottam munkahelyet, hogy lépésről lépésre megismerjem az utazási irodák és légitársaságok működését. Nem sokkal később egy utazási irodából kerültem az egyik európai légitársaság képviseletéhez. Ez a hirtelen jött lehetőség annyira bevált, hogy ebből egy 14 évig tartó „álomállás” lett, ami alatt több területen is kipróbálhattam magam, így volt elég időm és lehetőségem megismerni, mi az ami igazán nekem való. Közben természetesen sokat utaztam is, minden megvolt amit elképzeltem.

Légitársasági területen dolgoztam többek között értékesítői, marketinges, rendezvény és utazásszervező és repülőtéri képviselő pozíciókban. Izgalmas volt később belelátni nagy nemzetközi légitársaságok világába is, amikor a képviselet is újabb megbízásokat kapott. Ekkorra már biztos voltam benne hogy ezen a pályán maradok és megyek is tovább de már a legnagyobbak közé vágytam. Idén lesz 8 éve hogy a világ legjobb légitársaságánál, a Qatar Airways-nél dolgozom, ahol az utazási irodákkal, valamint kiemelt vállalati ügyfelekkel tartom a kapcsolatot és a magyarországi értékesítésért felelek. Aki ezt a pályát választja, egy állandóan változó, kihívásokkal teli, nehéz de izgalmas kalandba vág, de az biztos, hogy a kerozin szaga mindenkit függővé tesz!

Miben tudok segíteni?

Megismerheted hogyan működnek a nemzetközi légitársaságok vagy képviseleteik, valamint milyen légitársasági pozíciókra van szükség itthon és külföldön.