Kassay Tamás

Spabook
alapító
szabadúszó tanácsadó
#
turizmusonlinemarketing
#
blog
#
közösségi média

Gyerekként a szüleimmel sok helyre eljutottam, felnőttként felfedeztem a hátizsákos utazás semmihez sem fogható élményét, míg nem Kambodzsában egy éppen nyitó 5 csillagos szálloda rögtönzött tanácsadójaként találtam magamat. Ekkor fogalmazódott meg bennem, hogy ebből akár karriert is lehetne építeni.

Szenvedélyem a vendégélmény, így lettem Ázsiában kalandozó utazó bloggerből tanácsadó és média tulajdonos. Pályámat informatikai területen, nagyvállalati környezetben kezdtem, majd érezve a  legmélyebbről feltörő motivációt, önképzéssel léptem a turizmus világkörüli útjára. 

Büszke vagyok rá, hogy a Spabook.net kategória teremtő blogmagazinnal részt vehettem Jordánia, Horvátország, Olaszország, Szlovénia és Szlovákia desztináció marketingjében. A turisztikai magazin  megalapításával célom volt, hogy hiteles információforrásul és inspirációul szolgáljak a turizmus szakma és az utazni vágyó nagyközönség számára is. Számos utazós és turizmus témájú Facebook csoport, több weboldal kapcsolódik a Spabook csoporthoz, így mára az egyik meghatározó véleményformáló hálózat lett. Hálás vagyok azért, hogy élményeimről és tapasztalataimról rendszeresen megkérdeznek fesztiválokon, rádiókban, televíziókban. Ha szeretnéd tudni, hogyan kerülhet be a szállodád, vendéglátóhelyed, vagy éppen Te magad  az országos hírekbe botrány nélkül, akkor elmesélem.

Miben tudok segíteni?

Az álmaid megvalósításában. Álmok, víziók nélkül nincsen valódi cél, céltalanul pedig a repülőgép sem tudja, merre szárnyaljon. Ha a jövődben fontos lehet számodra az online kommunikáció, a minél hatékonyabb PR és marketing eszközök használata, ha szeretnél erős személyes márkát építeni, vagy éppen csak a lehető legjobb élményt szeretnéd adni a vendégeknek egy szálláshely vezetőjeként, akkor bőven ki fogjuk tölteni a rendelkezésünkre álló időt. Sőt, alkotunk is valami nagyszerűt amellett, hogy elindulsz az utadon.