Kanyó Kucserák Gabriella

Álomszervező
Alapító, esküvőszervező
Vadvirág Étterem
Vezető rendezvényszervező
#
esküvőszervezés
#
rendezvény
#
HR

Már gyermekkoromban is állandóan pörgő, lelkes, a világra nyitott kislány voltam, így nem leptem meg senkit, amikor a HR és a rendezvények világában találtam meg az utam.  Rendezvényszervezéssel foglalkozom, ezen belül is főképp álomesküvőket valósítok meg csapatommal és partnereimmel, valamint két helyszínt koordinálok, így a kommunikáció, a marketing és a PR is közel áll hozzám. Közgazdászként igyekszem figyelni minden esetben az optimális költségekre, az egyedi élményszerzésre és nem mellesleg arra is, hogy kellő figyelem jusson minden ügyfelemre. 

Kiskorom óta rajongok az esküvőkért, imádok felépíteni egy ötletből egy teljes valóságot. Rendezvényeimen minden esetben figyelek a megrendelők mellett a szolgáltatókra is, hogy a nap végén mindenki jóleső érzéssel, feltöltődve, élményekkel teli lélekkel térjen haza.

Miben tudok segíteni?

Mentorként megígérhetem, hogy az esküvők világának minden csodáját és izgalmát megmutatom nektek, valamint segítek átlátni egy rendezvényhelyszín képviseletének, értékesítésének lehetőségeit. Célom, hogy a mentoráltam a szemeszter végén valódi, életszerű tapasztalatokkal rendelkezzen.