Horváth Boldizsár

Farm2Fork
Vezető
#
éttermi beszállító
#
biogazdálkodás
#
kisvállalkozás
#
környezettudatosság

A Farm2Fork vállalkozásomat 4 éve alapítottam meg. Célom és egyben misszióm, hogy minél magasabb arányban használjunk hazai, szezonális és bio zöldségeket és gyömölcsöket. Minden nap azon dolgozom, hogy a magyar termelőket összekössem a top éttermekkel és a kiváló minőségű, helyi alapanyagokra nyitott lakossági megrendelőkkel. Szeretnék a hazai gasztro szektorban mélyreható változásokat elindítani az alapanyag felhasználás tekintetében, ezáltal egy környezettudatosabb rendszert kialakítva hazánkban is. Évek óta foglalkozom biogazdálkodással és a farm to table megvalósíthatóságával. Korábban a szári Csoroszlya farmon vettem részt a termelésben, mint termelési vezető.

A vállalkozásomban nem a profit az első, hanem az értékek, amit képviselünk a kollegáimmal. Erős alapelvek mentén dolgozunk és ezáltal tudunk hitelesek maradni a partnereink felé. Partnereink között tudhatjuk Budapest top éttermeinek egy részét és számos kiváló séffel dolgozok együtt, akik által a vállalkozás is folyamatosan tud fejlődni.

Miben tudok segíteni?

Szívesen adok betekintést egy vállalkozás indításának lépéseibe, az értékteremtő vállalkozás működésébe. Megmutatom, hogyan kell partnerkapcsolatokat kialakítani, megismerni a kiszállítási és rövid ellátási lánc rendszerét. Jelentkezz hozzám, ha szeretnél vállalkozni, kereskedelmi tevékenységet végezni, vagy érdekel, hogyan kell szerteágazó hálózatot építeni, az ehhez szükséges csapatot felállítani.