Hajdu Miklós

Continental Group
Értékesítés – Marketing – PR Igazgató
#
szálloda
#
marketing
#
Szállodai pre-opening

Gyerekként anyukám sokszor elvitt magával a munkahelyére, az akkoriban legszebb fényében tündöklő Atrium Hyatt Hotelbe. Akkor még nem sejtettem, hogy az elegáns környezet, a finom sütemények, a "panoráma liftezés” lebilincselő élménye, a pályaválasztásom során is kísérteni fog. A szállodák és vendéglátás iránti érdeklődésem végigkísérte tanulmányaimat, így rendezvényeken és konyhán is töltöttem rövidebb önkéntes gyakorlati időmet. Első szállodai munkám során egy kis, nyitó belvárosi hotelben reggeliztettem, majd ugyanitt később recepciósként, helyettes vezetőként dolgoztam, nagyon szerettem. Ezt követően 6 évet töltöttem a Sofitel Budapest értékesítésén, körbeutaztam a világot és rengeteget tanultam nemzetközi kapcsolatépítés, rendezvényszervezés, üzleti tervezés, mind szállodai operáció területeken.

A Continental Group megtisztelő megkeresésére Igazgatóként volt lehetőségem előkészíteni és megnyitni a D8 Hotelt, ami optimista várakozásainkat is meghaladóan nagyot szólt az akkor dübörgő budapesti piacon. Ma az említett cégcsoport Értékesítés – Marketing – Pr. Igazgatójaként nagyon büszkén képviselem az egyre növekvő szálloda, étterem és golf portfóliót, átlépve a főváros határait, bízva további célok és sikerek közös elérésében. Szállodák iránti lelkesedésem dolgozóként és vendégként is töretlen, ezt a világot minden nap nagyon lehet szeretni.szállodástól.

Miben tudok segíteni?

Szállodai értékesítés és üzletfejlesztés / szállodai üzleti tervezés Szállodai pre-opening / szálloda üzemeltetés Rendezvényszervezés / nemzetközi kapcsolatok