Eőry Flóra

Dunarama
Director Of Sales And Marketing
REDJET
Owner & Managing Director
#
hoponhopoff
#
Duna
#
családivállalkozás

Eőry Flóra vagyok mindenes. Habár csak 10 éve dolgozom a turisztikai szakmában, a turizmus már 20 éve rendszeresen beszédtéma a vasárnapi ebédnél. Családi vállalkozásaink révén lehetőségem adódott a különböző területek kipróbálására, dolgoztam hajón, voltam jegyértékesítő, betekintést nyerhettem a könyvelés világába, majd az egyetem után a marketing területe mellé tettem le voksom. 2014-től 5 éven keresztül marketing vezetője voltam az akkoriban piacvezető Hop on Hop off városnéző buszos szolgáltatásnak. Mindeközben 2010-ben megcsináltuk Budapesten azt, amit a velencei hajósok már kisujjból kiráztak. Bevezettük a Dunarama hajós szolgáltatást, amely minden túlzás nélkül a Duna egyik gyöngyszeme lett. Ebben a vállalkozásunkban 2017 óta foglalkozom a sales-es feladatokkal. 2018-ban elindítottuk a REDJET-et, egy újabb egyedülálló hajós szolgáltatást Budapesten. Az új brand kialakítása teljeskörűen az én feladatom volt, a kezdetektől én vagyok a cég ügyvezetője is. Viszonylag rövid idő alatt egészen sok aspektusából figyelhettem meg a cégeink működését. Megtapasztalhattam cégek felemelkedését és bezárását is. Ezen tapasztalatok segítségével próbálom az előbbihez hozzásegíteni, az utóbbit pedig elkerülni a vállakozásaink életében. 

A hajózás szezonalitása és a pandémia rávilágított arra, előny ha az ember több lábon tud állni, így lassan egy éve projektmenedzserként dolgozom egy kreatív ügynökségnél. Munka mellett szerettem volna egy kis időt szakítani a továbbképzésemre is, jelenleg egy turisztikai projektmenedzser szakközgazdász képzés hallgatója vagyok hétvégente. Bár most én mutatkozom itt be, a mentorprogram során én mégis inkább egy családi vállalkozás munkamorálját és értékeit képviselném.

Miben tudok segíteni?

Jelentkezz hozzám, ha érdekel a turisztikai kisvállalkozások világa, azok piacra vezetése vagy esetleg egy családi vállalkozás továbbvitelében gondolkozol.