Csobota-Kis Árpád

Hotel Mentor
Rendezvényszervezési Mentor
#
konferencia
#
szállodavezetés
#
oktatás

38 éve megszállott szállodás és turisztikai szakember vagyok. Hitvallásom: „Szövetkeznék az ördöggel is, ha így a magyar turizmusnak és szállodáknak még több vendéget tudnék szerezni”. Pályám elején – 14 évig – 4 és 5 csillagos ausztriai szállodákban dolgoztam. 2004-ben hazatérve egy szállásközvetítő portált (KisUtazás.hu) üzemeltettem és rendezvények, konferenciák szervezésével foglalkoztam. Számos hotelt igazgattam, vagy segítettem ki őket a bajból, vezettem őket piacra, futtattam őket fel. Sokan „Rendezvényszervezési Mentor”-nak, a „Magyar szállodák Gordon Ramsay”-jének és „Hotel Mentor”-nak is hívnak. 

Hiszek az utánpótlás képzésében, ezért létrehoztam a Csobota Rendezvényszervezési Mentor Programot, ahol a szakma legfontosabb ismereteit sajátíthatják el a résztvevők. Eddig több mint 6000 konferenciát és rendezvényt szerveztem fogadói és küldői oldalon is, szívesen osztom meg tapasztalataimat.

Miben tudok segíteni?

Konferencia és rendezvényszervezéshez szükséges komplett gyakorlati tudás az alapoktól kezdve. Szállodavezetés-szálloda menedzsment, stratégiai gondolkodásmód, szálloda szervezetének felépítése, szállodák válságmenedzsmentje. Önismeretet-önértékelés, barátságos szemlélet, válsághelyzetből való talpra állás.